Voorwaarden Pommery winactie

Actieopzet

U kunt deelnemen aan deze winactie door middel van vouchers. U kunt de vouchers bemachtigen door een ticket te kopen voor de UKIYO Afterwork op 19 april (1 voucher) en aan de bar een glas (1 voucher) of een fles (5 vouchers) Pommery te bestellen. Hoe meer vouchers u heeft, hoe groter de kans om te winnen. Iedereen die een voucher heeft, en dus deelneemt aan deze actie, gaat akkoord met de actievoorwaarden. Bij het beschikken over een voucher maakt u kans op een bezoek aan het domein Champagne Pommery, gelegen in het hartje van de stad Reims in Frankrijk volgens de hieronder genoemde voorwaarden.

Trekkingen

Er is één (1) trekking waarbij de winnaar bekend gemaakt wordt. De winactie wordt gehouden op 19 april tijdens de UKIYO - afterwork in skybar Mr. Sato, gelegen op de 10e verdieping van het Van der Valk Hotel Gent. De trekking zal plaatsvinden op 20 april 2023.

Voorwaarden voor deelname

Deelname is uitsluitend voor de mensen die een geldig voucher hebben ontvangen tijdens de UKIYO Afterwork op 19 april.

Voorwaarden van de winactie

Deze prijs betreft een bezoek aan het domein Champagne Pommery, om de gebruiken en rituelen te ontdekken die eigen zijn aan de champagnewereld, in hartje van de stad Reims in Frankrijk.

De winnaar mag het bezoek met gewenste datum minstens 4 weken op voorhand bevestigen naar de contactpersoon van Vranken-Pommery Benelux. Contactgegevens worden achteraf met de winnaar gedeeld om het bezoek in te plannen. Reserveren op voorhand is verplicht.

Deze winactie heeft enkel betrekking tot het bezoek aan het domein, alle overige uitgaven zijn voor eigen rekening.

Aanvullende voorwaarden in verband met de winactie

Van der Valk Hotel Gent behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de actie ongeacht de reden. Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten. Voor vragen met betrekking tot deze winactie kunt u contact opnemen met info@gent.valk.com.