Kinderhoek

Welkom in de betoverende wereld van de kinderhoek die u kan terugvinden achteraan in restaurant Cocotte. De leuke ruimte biedt tal van activiteiten en voorzieningen, ontworpen om de jongste gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. 

De kinderhoek is een oase van plezier en vermaak, waar onze jongste gasten hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Onze kleurrijke klimmuur, uitdagend klimrek en glijbaan zorgen ervoor dat de kinderen zich kunnen ontpoppen als echte avonturiers. 

Voor kinderen die van culinair plezier houden is er een kinderkeuken beschikbaar, waar de kinderen de lekkerste denkbeeldige lekkernijen kunnen bereiden. 

Tal van kinderboeken zijn beschikbaar in de kinderhoek. Hier kunnen ze zich terugtrekken met een goed boek en wegzakken in onze zitzakken

Om het leren te bevorderen, is er een kleurrijk telraam beschikbaar, waar kinderen op een speelse manier hun rekenvaardigheden kunnen ontwikkelen. De combinatie van educatie en plezier staat centraal in deze ruimte. 

Een puzzel doolhof voegt een extra uitdaging toe aan de kinderhoek, waar kinderen hun denkvaardigheden kunnen aanscherpen terwijl ze op zoek gaan naar de oplossing van het doolhof. 

Kortom, de kinderhoek vormt de perfecte plek voor gezinnen om samen te genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kleintjes zich vermaken in deze betoverende hoek van vreugde en verbeelding.