Overzicht van vergaderarrangementen bij Hotel Gent

Vergaderarrangement Van der Valk Hotel Gent

Vergaderarrangement

Boardroom arrangement

Ontdek ons exclusieve vergaderarrangement, perfect voor kleine groepen tot 10 personen. Geniet van een professionele setting in onze moderne vergaderruimtes, compleet met alle benodigde voorzieningen voor een productieve bijeenkomst. Uitgerust en inclusief onbeperkte koffie, thee, water, assortiment frisdranken en meer. 

Vergaderarrangement

All-in arrangementen

Bekijk hier onze vergaderarrangementen voor groepen vanaf 11 personen. Geniet van ruime en moderne vergaderruimtes, compleet met moderne faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst, dit inclusief onbeperkt koffie, thee, water, assortiment frisdranken en meer.

Meeting- en vergaderarrangementen Hotel Gent

Bekijk onze vergaderarrangement en geniet van onze sfeervolle eerste etage die volledig is uitgerust met 12 multifunctionele (vergader)zalen die perfect aansluiten op ieders behoeften, ongeacht de grootte van de bijeenkomst. Deze etage is volledig rolstoeltoegankelijk, waardoor we een inclusieve ervaring kunnen bieden aan al onze gasten. Geniet van de frisse lucht op ons ruime terras, waar u kunt ontspannen tussen de activiteiten door.

Eigen catering tijdens meeting of vergadering te Gent

Onze break-out ruimte is een gezellige openbare ruimte waar u terecht kunt voor een uitgebreide lunch, bereid door ons team van chefs. Laat u verwennen door de heerlijke buffetten die met zorg worden samengesteld, zodat u weer energiek aan de slag kunt in uw meeting na de pauze.

Alle mogelijkheden van vergaderen bij Van der Valk Hotel Gent

Of u nu een grote conferentie plant of een intieme vergadering organiseert, onze veelzijdige zalen bieden de perfecte setting voor uw meeting in Gent. Dankzij onze ervaren medewerkers en moderne faciliteiten zorgen we ervoor dat uw vergadering soepel verloopt en aan al uw verwachtingen voldoet.

Bij ons draait alles om het creëren van een comfortabele en gastvrije omgeving waar u kunt focussen op uw doelen en genieten van uw vergadering. Boek nu uw meeting bij Hotel Gent en ontdek waarom we de ideale keuze zijn voor al uw vergader- en evenementbehoeften.