Genieten bij Van der Valk

Vier de feestdagen in Gent

Tijdens de feestdagen gezellig met het hele gezin eropuit? Kies dan voor Van der Valk Hotel Gent als uw bestemming. Wij bieden een scala aan sfeervolle activiteiten voor de hele familie, variërend van een heerlijke brunch, dinerbuffet, high tea tot een comfortabele overnachting. Hiermee creëert u onvergetelijke momenten tijdens elke speciale gelegenheid. Of het nu Pasen, Pinksteren, Moederdag, Vaderdag, Valentijn, Sinterklaas, Kerst of Nieuwjaar is, de feestdagen bij Van der Valk Hotel Gent staan garant voor zorgeloos, ontspannen en plezierig samenzijn. Welke feestdag wilt u dit jaar extra bijzonder maken?

31 maart

Pasen

Geniet van de paasdagen samen met uw geliefden in ons hotel. Tijdens de paasvakantie brengen we families en gezinnen bij elkaar door hun in de bloemetjes te zetten en ze extra te verwennen. Beleef dit jaar een onvergetelijke Pasen met een bezoek aan ons hotel. Boek dan een overnachting in onze ruime hotelkamers.

1 april

Jubileum

Feest mee met Van der Valk Hotel Gent terwijl we onze 3de verjaardag vieren op 1 april 2024. Het is een dag vol dubbele vreugde, want niet alleen vieren we ons jubileum, maar het is ook Paasmaandag!

Zondag 12 mei is het Moederdag! De dag om uw moeder of de moeder van uw kinderen even in het zonnetje te zetten. Verwen uzelf en uw gezelschap met een heerlijke brunch en maak samen van Moederdag een mooi moment.