Zakelijk overnachten bij Hotel Gent

Heeft u een meeting in gent of zoekt u de geschikte locatie om te vergaderen in Gent? Dan bent u bij Hotel Van der Valk Gent aan het juiste adres! Wij bezitten 12 multifunctionele vergaderzalen in Hotel Van der Valk Gent, geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Voor bedrijven die meer dan 50 kamerovernachtingen per jaar boeken bij Van der Valk Gent bestaat de mogelijkheid om een overeenkomst af te sluiten. Voor uw bedrijf wordt een eigen corporate portal ingericht, zodat u online reserveringen kunt maken tegen vooraf afgesproken kamerprijzen. Maakt u zich zorgen over de parking in Gent wegens drukte? Geen probleem! Hier vindt u meer informatie over parkeren bij Van der Valk Hotel Gent.

Aanvraagformulier corporate overeenkomst

Direct online uw overnachtingen reserveren is heel makkelijk geworden met onze Corporate Portal. U kunt;

  • Direct uw overnachtingen boeken waarbij uw kortingsvoordeel direct is verwerkt in de kamerprijs.
  • U kunt zelf per boeking aangeven wat de betaalwijze van de boeking wordt. Doordat u dit zelf direct aangeeft bij het boeken hoeft u de betaalwijze niet nogmaals aan ons te bevestigen.
  • U ontvangt meteen een bevestiging van de boeking die u direct kan doorsturen naar degene die komt overnachten en u hoeft dus niet meer te wachten tot de boeking door ons is verwerkt.
  • U kunt zelf uw online gemaakte boekingen wijzigen of annuleren.
  • U heeft een online overzicht van actuele, historische en geannuleerde reserveringen.

Wilt u meer informatie over een Corporate Account? Neem vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar: sales@gent.valk.com

Naast een overeenkomst met Van der Valk Hotel Gent, kunt u ook een landelijke overeenkomst sluiten bij Van der Valk Hotels & Restaurants. Meer informatie hierover kunt u vinden op Valk Business

Heeft u al een Corporate Account? Log in in uw Corporate Account en beheer zelf op ieder gewenst moment uw zakelijke overnachtingen.

Inloggen in uw Corporate Account