Vergaderen Van der Valk Hotel Gent

Vergaderen in Gent

Vergaderzaal huren bij Van der Valk Hotel Gent voor meeting of evenement

Huur een vergaderzaal bij Van der Valk Hotel Gent voor uw vergaderingen, meetings, conferenties en events van elke omvang. Ontdek onze diverse vergaderzalen en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van succesvolle bijeenkomsten.

Met een scala aan moderne vergaderzalen biedt Van der Valk Hotel Gent de perfecte ruimte voor al uw zakelijke behoeften. Of u nu een kleine vergadering, een meeting, een grootschalige conferentie of een bedrijfsevenement organiseert in Gent, wij hebben de ideale setting voor u. Huur een vergaderzaal die volledig is uitgerust met de nieuwste technologieën en die een comfortabele en inspirerende omgevingen bieden voor uw productieve bijeenkomsten.

Ruime Keuze aan mogelijkheden

Flexibiliteit staat centraal bij Van der Valk Hotel Gent. Onze meetingrooms kunnen worden geconfigureerd om te voldoen aan uw specifieke eisen. Huur een meeting room in theateropstelling, U-vorm, cabaretstijl of boardroomopstelling, wij passen de zaal aan om aan uw wensen te voldoen. Zo kunt u zich concentreren op de inhoud van uw bijeenkomst, terwijl wij zorgen voor de perfecte setting.

Culinaire expertise tijdens uw event

Bij Van der Valk Hotel Gent weten we dat lekker eten essentieel is voor een geslaagd evenement, vergadering of meeting. Ontdek onze uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerarrangementen in onze ruime zitgedeeltes met open keuken. Met onze eigen catering kunt u vol vertrouwen genieten, wetende dat uw culinaire behoeften perfect worden verzorgd.

Hotel Gent, de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement

Huur een vergaderzaal bij Van der Valk Hotel Gent voor uw volgende vergadering, meeting, conferentie of evenement en ervaar de perfecte combinatie van professionele service, moderne faciliteiten en culinaire ervaringen. Bekijk zeker ook onze vergaderarrangementen of neem contact met ons op om uw evenement te plannen en ontdek waarom wij de ideale locatie zijn voor al uw zakelijke behoeften.