Meetings & Events

Vergaderen in Gent

Vergaderen in Gent

Vergaderingen & Business

Huur 1 van onze 12 multifunctionele (vergader)zalen waardoor we ons volledig kunnen afstemmen op ieder zijn wens, groot of klein. Deze etage is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over een ruim terras. De break-out is een gezellige openbare ruimte waar men terecht kan voor een uitgebreide lunch na het vergaderen. Ons team van chefs maakt de mooiste buffetten klaar.

Een teambuilding in Gent? Ook wij bij Van der Valk Hotel Gent geloven dat een hechter team, een productiever team is! Bekijk hier alle mogelijkheden om dichtbij het hotel de banden van uw team te versterken!

Wenst u een teambuilding met een avontuurlijk, of eerder een rustig thema? Wij bieden voor elke gelegenheid de juiste teambuilding aan.

Culinaire formules

Vier het bij Hotel Gent

Welk (zakelijk) evenement u ook voor ogen heeft, het professionele team bij Van der Valk Hotel Gent staat voor u klaar om mee te denken en uw evenement een waar succes te maken.

Ook voor verjaardagen, familiebijeenkomsten en andere privé-evenementen bent u bij Van der Valk Hotel Gent op de goede plek. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een succesvol (privé)-evenement in Gent.