Meetings & Events

Business center Hotel Gent

Zalen voor diverse doeleinden

Zalenoverzicht

Van der Valk Hotel Gent beschikt over 12 multifunctionele vergader- en receptiezalen voor zowel grote als kleine evenementen. Door de centrale ligging bent u op de juiste plaats voor uw volgende zakelijke meeting, bedrijfsfeest, bruiloft of ander feest.

Vergadering, training, brainstormen

Vergaderingen & Business

Onze sfeervolle eerste etage is volledig uitgerust met 12 multifunctionele (vergader)zalen waardoor we ons volledig kunnen afstemmen op ieder zijn wens, groot of klein. Deze etage is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over een ruim terras. De break-out is een gezellige openbare ruimte waar men terecht kan voor een uitgebreide lunch na het vergaderen. Ons team van chefs maakt de mooiste buffetten klaar.

Privé evenementen

Vier het bij Hotel Gent

Welk (zakelijk) evenement u ook voor ogen heeft, het professionele team bij Van der Valk Hotel Gent staat voor u klaar om mee te denken en uw evenement een waar succes te maken.

Ook voor verjaardagen, familiebijeenkomsten en andere privé-evenementen bent u bij Van der Valk Hotel Gent op de goede plek. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een succesvol privé-evenement.

Zondagpromo

Zakelijk overnachten

Zondagpromo

Met onze zondagpromo kunt u zondagavond al inchecken en genieten van een heerlijke nachtrust in onze stijlvolle kamers. Zo weet u zeker dat u maandag op tijd bent voor uw meeting of zakelijk event en kunt u volledig opgeladen er tegenaan. 

Bekijk meer informatie via de knop hieronder

Boottocht formule

B2B Formules

Boottocht formule

Van der Valk Hotel Gent biedt boottocht formules aan vanaf €20 per persoon. Het opstappen vindt plaats in de jachthaven van Merelbeke, gelegen op loopafstand van het hotel. Van daar uit zijn er verschillende routes beschikbaar, ideaal voor bijvoorbeeld een teambuilding.