Voor onze jongste gasten

Gent met kinderen bij Hotel Gent

Familie en kindvriendelijk Hotel Gent

Als echt kindvriendelijk hotel, doet Van der Valk Hotel Gent er alles aan om onze jongste gasten een fantastisch verblijf te bezorgen! De ideale plek om deze zomer in Gent te verblijven met kinderen en gebruik te maken van onze gratis parking tijdens juli en augustus. In ons restaurant Cocotte hebben we een gezellige kinderhoek waar kinderen kunnen spelen terwijl de ouders genieten van een heerlijke maaltijd. Speciaal voor kinderen hebben we ook een smakelijk kindermenu met favoriete gerechten. De ideale plek om in Gent te verblijven met kinderen.

Overnachten met kinderen in Gent

Onze familiekamers zijn zorgvuldig ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, waar gezinnen zich direct thuis voelen. Als echt familiehotel streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen, en daarom bieden we een uitgebreid scala aan kinderfaciliteiten aan, zodat de kids comfortabel en veilig kunnen verblijven bij Van der Valk Hotel Gent.

Daarnaast hebben we ook gedacht aan de praktische aspecten van reizen met kinderen, zoals kindvriendelijke maaltijden in ons restaurant, speelhoek en zoveel meer. Bij Van der Valk Hotel Gent streven we ernaar om uw familievakantie zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en volop kunt genieten van quality time met uw dierbaren.

Familie activiteiten bij Hotel Gent

Ontdek een wereld van mogelijkheden voor familieplezier tijdens uw verblijf in ons kindvriendelijke familiehotel! Rondom Van der Valk Hotel Gent wemelt het van de leuke kinderactiviteiten voor jong en oud. Ons team staat elke dag klaar om u te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring voor de hele familie. Laat ons uw kinderen in de watten leggen terwijl u geniet van een welverdiende rust. Kom langs en ontdek hoe wij uw familievakantie transformeren in een betoverende reis vol kostbare herinneringen.

Overnachten met het gezin

Familie kamer & suite

Gezellig overnachten met de familie kan bij Van der Valk Hotel Gent in onze leuke Comfort familie kamer of suite! Ontdek de voordelen van onze familie kamers en beleef een heerlijke en gezellige tijd met het gezin. De familie kamer is uitgerust met een kingsize bed, een twijfelaar en een mooie luxueuze open badkamer. Onze familie suite biedt extra luxe en ruimte, waaronder een kinderruimte met stapelbed.

Speelplezier

Kinderhoek

Kinderen kunnen zich volledig uitleven in onze leuke kinderhoek in restaurant Cocotte. Tal van leuk speelgoed is beschikbaar, denk maar aan een klimmuur, puzzels, tekenplaats en zoveel meer. 

Restaurant Cocotte

Kindermenu

Voor onze kleinste gasten t.e.m. 12 jaar hebben we een aagepaste lekkere menukaart samengesteld waar zelf de ouders jaloers op zullen zijn. Van lekkere verse soep tot gebakken zalmfilet en overheerlijke chocolademousse. 

Arrangement

Kids Arrangement

Welkom bij ons Kids Arrangement! Bij Van der Valk Hotel Gent verwelkomen we graag gezinnen met kinderen. Ons kidsarrangement biedt tal van leuke mogelijkheden voor de kleintjes.

Bij Van der Valk Hotel Gent geloven we dat een gelukkig verblijf voor het hele gezin begint met comfort voor de kleintjes. Daarom bieden we verschillende kinderfaciliteiten aan, zoals comfortabele kinderbedjes, praktische verzorgingskussens en andere handige items. Zo voelen zelfs de jongste gasten zich thuis.