Receptie & feesten Van der Valk Hotel Gent

Receptie & feesten houden in Gent

De ideale plek om uw receptie of feest te houden op een sfeervolle etage met tal van mogelijkheden en persoonlijke wensen. Verken hier onze eerste verdieping en alle opties om van uw receptie of feest een enorm succes te maken, volg ook onze online rondleiding en leg uw eerste ideeën al vast! 

Receptie en feesten

Receptie & feesten Mr. Sato

Een receptie of feest in de hoogte, de ideale plek bij Mr. Sato. Geniet van een skyline van Gent, of van de stralende zon op het rooftop terras. Mr. Sato staat klaar om uw receptie of feest op culinair maar ook op sfeerniveau naar nieuwe hoogtes te tillen. Bekijk alle mogelijke opties hier of verken alvast even Mr. Sato en laat de inspiratie vloeien. 

Organiseer uw receptie in Gent

Van der Valk Hotel Gent gelooft dat een receptie de eerste indruk van uw verblijf bepaalt. Daarom willen wij u helpen uw receptie zo memorabel en aangenaam mogelijk te maken .Met onze vele zalen en mogelijkheden kunnen wij uw receptie helemaal op maat personaliseren. Onze medewerkers dragen dan ook bij aan uw receptie om het enorm succes te maken!

Stel uw receptie helemaal op punt op ons eerste verdiep waarbij u plaats heeft voor al uw gasten en kan genieten van heerlijke borrelplanken met keuze uit; authentieke Gentse Keizer kaas, charcuterie, warme apero of goujonettes van vis & tartaarsaus. Wilt u uw receptie een nieuwe hoogte toekennen, dan kan zeker bij Mr. Sato op ons 10e verdiep die is uitgerust met cocktailbar en rooftop terras. Daar kan u opteren voor een heerlijke apero bestaande uit fruitsap of cava, 5 Aziatische gerechten of een walking dinner.

Feestzaal bij Hotel Gent

U wilt een verjaardagsfeest, jubileum, babyborrel vieren in Gent? De ideale setting creëren dat doet u best bij Van der Valk Hotel Gent. Wij stemmen samen met u graag af hoe uw ideaal feest of evenement eruit ziet en voeren dit tot de puntjes uit!

Ons eerste verdiep biedt de mogelijkheid om al uw gasten een onvergetelijke ervaring aan te bieden. Met onze polyvalente feestzalen maken we 1 grote ruimte waar u uw ideeën naar voren kan laten komen. Geniet u liever van een feest in openlucht via onze rooftop of met een zicht op de skyline van Gent, dan bent bij Mr. Sato aan het juiste adres.

Review Record Credits

Onze samenwerkingen

Review Record Credits

" Hierbij wil ik graag mijn feedback delen over onze ervaring afgelopen vrijdag betreffende ons personeelsfeest van 80 personen.
Een groot compliment aan Seba en zijn team. Ze waren zeer bereidwillig, vriendelijk en niets leek te veel moeite.
De chef verdient een pluim, het eten was voortreffelijk en de presentatie op de bordjes was prachtig.
De sfeer gedurende het diner, de activiteiten (Oscars), en het dansfeest was uitstekend! "

- Record Credits