Bedrijfsuitjes en Teambuilding

Bedrijfsuitjes en Teambuilding in Gent

Bedrijfsuitje & Teambuilding

Supercube: Karting reimagined

Supercube, de plek waar realiteit en videogames samenkomen in een kartervaring die je niet zal vergeten. Laat je meeslepen in onze interactieve virtuele wereld alsof je echt in een videogame zit! Zet de headset op en racen maar! Maak u klaar om het op te nemen tegen uw collega's of vrienden op verrassende circuits vol power-ups. Ideaal voor een bedrijfsevenement of teambuilding!

Bedrijfsuitje & Teambuilding

Intermittent Living

Zet samen de eerste stappen naar een gezonder leven. De ultieme groepservaring waarbij uw collega's met elkaar in contact komen en leren over de gezondheidsvoordelen van intermittend living. Een boeiende 3 uur durende workshop op onze exclusief terras van de skybar met Siebe Hannosset, docent bij KPNI Bëlgie, het kenniscentrum voor therapeuten en artsen gespecialiseerd in klinische psychoneuro-immunologie.

Ervaar deep learning, breath journey en overkom samen het ijsbad in deze 3 urige sessie, inclusief kleine snacks.

Bedrijfsuitje & Teambuilding

The Arena Game

Een teambuilding in dé voetbalarena van Gent?! Hoe ziet de Planet Group Arena er van binnen uit? PerfectPlus biedt u interactieve ontdekkingstoch door één van de modernste voetbaltempels van Belgie. Voel de sfeer van de kleedkamers enadem de clubgeschiedenis.

Interactieve ontdekkingstocht met uitdagende vraagstukken en opdrachten in verschillende genres, originele foto opdrachten en thematische video opdrachten.

Onderga het ijsbad als praktische opdracht en geniet ook van een kleine versnapering.

Bedrijfsuitjes en Teambuilding organiseren in Gent

U zoekt naar een manier om de teamgeest te versterken en de banden binnen uw bedrijf te smeden? Bij Van der Valk Hotel Gent bieden we een scala aan opwindende activiteiten en teambuildingmogelijkheden die zowel leuk als leerzaam zijn. Of u nu op zoek bent een naar een teambuilding in Gent met avontuur in de buitenlucht of een meer ontspannen ervaring, wij hebben het allemaal.

Gent verkennen met groepen als bedrijfsuitje of teambuilding

Ontdek de betoverende stad Gent op een unieke manier met de exclusieve mogelijkheden van Van der Valk Hotel Gent. Onze e-bikes en e-choppers  bieden u de kans om de charmante straten, historische bezienswaardigheden en schilderachtige grachten van Gent te verkennen op een avontuurlijke en milieuvriendelijke manier. In 15 minuten bent u al in het centrum van onze middeleeuwse stad Gent. Daar kan u genieten van de vele historische bezienswaardigheden zoals het Gravensteen, de Korenlei en veel meer.

Geniet u liever van het groen dat Gent te bieden heeft? Bekijk dan zeker de vele fietsroutes die u meenemen door alle groenen plekken in Gent. De stad biedt een ruim scala aan buitenactiviteiten aan voor iedereen.

Bekijkt u liever Gent vanop het water, dan bekijkt u best deze boottocht formules, zodat u rustig kunt genieten eventuele catering opties en/of een gids aanwezig. Met Deinze kajakt staat u zelf aan het roer van uw eigen kajak of sup board.

Teambuilding Gent

Ook bij Van der Valk Hotel Gent geloven wij erin dat een hecht team, een productiever team vormt. Daarom bieden wij graag onze teambuilding faciliteiten aan hier in Gent.

Begin uw dag met een inspirerende vergadering of brainstormsessie in onze moderne vergaderzalen, uitgerust moderne faciliteiten om uw teamproductiviteit te maximaliseren. Vervolgens is het tijd voor actie met een scala aan teambuildingactiviteiten die zijn ontworpen om samenwerking, communicatie en teamgeest te bevorderen.