Rooftopbar & Mr.Sato Van der Valk Hotel Gent

Rooftopbar Gent Van der Valk Hotel Gent

Rooftopbar | Mr. Sato

Kaiseki Menu Mr. Sato

Proef de lekkerste sushi van Gent en tal van andere authentieke kaiseki gerechten bij Mr. Sato. Geef uw avond een unieke culinaire ervaring om nooit te vergeten en geniet van de prachtige skyline over de volledige middeleeuwse stad Gent. 

Rooftopbar | Mr. Sato

Reserveer uw tafel bij Mr. Sato

Reserveer een sfeervolle ervaring bij het Aziatisch restaurant Mr. Sato waar u eerst kunt genieten van verfrissende cocktail in onze skybar om nadien aan te sluiten voor de heerlijkste sushi van Gent. Deze rooftopbar is de ideale plek om uw avond met vrienden, collega's of familie af te sluiten.

Rooftopbar | Mr. Sato

Rooftopbar Gent

Kies een cocktail of mocktail uit onze drankenkaart en zet uw avond feestelijk in gang in onze fantastische rooftopbar te Gent. Onze ervaren mixologisten brengen alle ingrediënten samen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen in onze sfeervolle skybar. Bekijk hier onze cocktailkaart en kies nu al uw favoriete cocktail of mocktail!

Rooftopbar Gent

Gelegen op de 10e verdieping van Van der Valk Hotel Gent bevindt zich de best gelegen rooftopbar in Gent, dit naast een Aziatisch restaurant Mr. Sato. Geniet van heerlijke en verfrissende cocktails in deze rooftopbar terwijl je neerkijkt op de skyline van de middeleeuwse stad Gent.  Bekijk de uitgebreide menukaart en verken de heerlijke sushi gerechten te Gent.

Sushi Gent

Het Aziatisch restaurant met skybar bevat een unieke sfeer die elke avond omtovert in een onvergetelijke ervaring. Geniet van heerlijke sushi te Gent in het Japans restaurant of van een smaakvolle cocktail in de cocktailbar. Met zijn rooftop bar kan Mr. Sato een unieke touch geven aan uw avond.

Aziatisch restaurant Gent | Mr. Sato

Maak een culinaire reis naar Japan en proef de alle heerlijkste sushi van Gent! Onze ervaren chef-koks bereiden elk gerecht met de grootste zorg en precisie, gebruikmakend van de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Bij Mr. Sato hechten we veel waarde aan de authenticiteit van de traditionele Aziatische keuken. Aan de hand van kaiseki die staat voor traditioneel Japans meergangendiner als voor de vaardigheden en technieken die de bereiding van deze traditionele gerechten mogelijk maken.

Best gelegen skybar Gent

Naast het Japans restaurant te Gent waar u kunt genieten heerlijke sushi en Aziatische gerechten, kan u ook verfrissende cocktails vinden bij best gelegen cocktailbar in Gent. Bestel uw favoriete cocktail en verwen u smaakpapillen met allerlei smaken. Neem plaats op de hoogste rooftopbar in Gent en rust uw ogen op het fantastische uitzicht op de skyline van Gent. Bekijk de uitgebreide cocktailkaart en kies nu al uw favoriete cocktail.

Feestzaal Mr. Sato Gent

De ideale plek om uw feest of evenement in Gent hoogte in te blazen, dat is Mr. Sato bij uitstek. Het Japans restaurant biedt diverse groepsformules die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, verjaardagsfeesten of gewoon een gezellige avond met vrienden. De combinatie van voortreffelijk eten, uitstekende service en een prachtig uitzicht maakt elke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring.