Zilte Zondag bij Van der Valk Hotel Gent

Fruits de Mer en Oestermiddagen Gent

Zilte Zondag bij Hotel Gent

Deze zomer heten wij u van harte welkom bij Van der Valk Hotel Gent voor onze speciale Zilte Zondagen! Geniet van een unieke culinaire ervaring op het terras van Restaurant Cocotte met onze Fruits de Mer plateaus en Oestermiddagen, perfect voor een heerlijke zomerdag met familie en vrienden.

Fruits de Mer Gent

Kom genieten van onze heerlijke Fruits de Mer plateau, deze middag staat volledig in het teken van de zee. Onze plateau bestaat uit oesters, Noordzee krab, kokkels, garnalen, lagoustines, gamba's, wulken en een halve kreeft. Ervaar de smaak van de zee in een ontspannen en elegante setting op het terras van Restaurant Cocotte. Perfect om samen te genieten met vrienden, familie of gewoon om uzelf te verwennen.

Fruits De Mer schotel 2p - €130
Fruits De Mer schotel 2p & fles champagne Pommery Brut Royal - €195
Fruits De Mer schotel 2p & fles champagne Pommery Rosé - €200
Fruits De Mer schotel 2p & fles witte wijn Chablis - €185
Fruits De Mer schotel 2p & fles TOOS rosé wijn - €185

U kan ter plaatse een keuze maken.

Onze heerlijke Fruits de Mer plateaus worden geserveerd op zondag 7 juli, 28 juli en 11 augustus, aankomst tussen 12u00 en 13u30.

Reserveer hier

Oestermiddag Gent

Op onze Oestermiddagen presenteren wij u de meest verse oesters tegen een promotieprijs van slechts €1,90 per stuk. Geniet van deze delicatesse aan onze sfeervolle apero bar, terwijl u luistert naar live muziek. Onze Oestermiddagen zijn de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een gezellige sfeer. Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom, zodat het hele gezin kan meegenieten van een onvergetelijke zondagmiddag.

Onze Oestermiddagen vinden plaats op zondag 14 juli en 4 augustus van 11u00 tot 16u00 uur op het terras van Restaurant Cocotte. 

Reserveer hier