Gentse Feesten

Gentse Feesten Van der Valk Hotel Gent

Hotel Gent tijdens de Gentse Feesten

Beleef de magie van de Gentse Feesten in stijl bij Van der Valk Hotel Gent. Overnacht tijdens de Gentse Feesten bij Hotel Gent als ideale uitvalsbasis om deze ervaring nooit te vergeten. Rust uit in 1 van onze comfortabele kamers en wij zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen na een dag vol festiviteiten. Of start uw dag met een heerlijk ontbijtbuffet in onze sfeervol restaurant Cocotte zodat met een volle maag aan uw dag kan beginnen.

Van der Valk Hotel Gent ligt op een steenworp afstand, 15 minuten te fiets,  van het bruisende stadscentrum, waar de Gentse Feesten plaatsvinden. Of maak gebruik van het openbaar vervoer, op 1 minuut wandelafstand bevindt zich een bushalte die recht in verbinding brengt met alle feestelijkheden.

U wenst u avond toch af te sluiten op een rustige manier, dat kan zeker bij ons Aziatisch restaurant Mr. Sato. Geniet van onze skybar Mr. Sato op de tiende verdieping met  een adembenemend uitzicht over de verlichte stad.

Ervaar de Gentse Feesten zoals nooit tevoren bij Van der Valk Hotel Gent – uw thuisbasis voor een onvergetelijk festivalavontuur.

Zin in een overnachting met de échte festivalervaring? Boek dan een verblijf in onze unieke Festival Suite! Bij aankomst verwelkomen we u met een gratis mocktail of cocktail, zodat u direct in de festivalstemming komt. Uw verblijf wordt nog specialer met een leuke goodiebag vol verrassingen die klaarstaat om uw festivalervaring compleet te maken. Boek nu en maak van uw overnachting een onvergetelijk feest!