Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte restaurant

Restaurant Cocotte

Restaurant Cocotte wordt gekenmerkt door pure cuisine, een uitgebalanceerde wijnkaart en een stijlvolle inrichting. Een plek waar u kunt genieten van unieke gerechten en Valk-Klassiekers die worden bereid door een ervaren keukenteam. De keuken van Restaurant Cocotte wordt getypeerd door een mooie blend van Europees-Klassieke gerechten.

Lunch: 12:00 – 15:00 uur (gesloten op 20 december voor de lunch)
Diner: 17:30 – 22:00 uur

Skybar

Mr. Sato

Mr. Sato, bestaande uit een luxueuze cocktailbar en een Asian shared dining restaurant, heet u welkom op de 10e verdieping van Van der Valk Hotel Gent. Geniet van een heerlijke cocktail in cosmopolitan sfeer met panoramisch uitzicht over Gent in de cocktailbar of laat u verrassen door de heerlijke Aziatische gerechten van chef Takehiko Sato in het restaurant.

Geopend van donderdag t/m zaterdag van 17:00 tot 01:00 uur.

Kerst is een periode van terugblikken, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Wij wensen u fijne feestdagen toe en hopen dat u dit jaar met ons kerst komt vieren!

Graag nodigen wij u deze kerst uit om het mooiste feest van het jaar te vieren bij Van der Valk Hotel Gent. Tijdens de kerstdagen geniet u bij Van der Valk Hotel Gent van gezelligheid, gastvrijheid en culinaire verrassingen!

Afterwork

Afterwork

Ukiyo - Afterwork

Ukiyo - Afterwork

De Japanse spreuk "Ukiyo" staat voor "living in the moment - detached from the bothers of life". En dat is precies waar ons afterwork event Ukiyo ook voor staat. Kom samen met uw collega's en breek de week op onze rooftop onder het genot van een heerlijke cocktail en bite. Uiteraard mét live DJ!

Brunch

Genieten op zondag

Brunchen bij Hotel Gent

Bij Van der Valk Hotel Gent organiseren wij op zondag regelmatig brunches zodat u extra van uw weekend kunt genieten. De brunches vinden plaats van 12:30 uur tot 15:00 uur, en u kunt hiervan komen genieten voor slechts €59,- per persoon inclusief dranken!*