Eten en drinken

Kom lunchen! Kom dineren! Wij zijn open!

Aanstaande zondag 1 augustus 2021 serveren wij tot 18:30 een speciaal voetbalmenu. Wilt u hier van komen genieten? Gelieve van te voren een tafeltje te reserveren want vol is vol!

Bekijk hier het voetbalmenu

Bent u op zoek naar een van de beste restaurants van Gent? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Gent aan het juiste adres. Speciaal voor u is ons restaurant elke dag geopend voor zowel ontbijt, lunch als diner. Met ons ruime aanbod aan gerechten, is er voor ieder wat wils. Om u optimaal te laten genieten serveren we klassiekers, Belgische en seizoensgebonden gerechten. Zo kunt u echt culinair genieten van uw moment uit eten in Gent. Ons keukenteam staat klaar om uw wensen te vervullen. Niets is te gek en dat is ook precies wat ons restaurant één van de beste restaurants van Gent maakt!

Reserveer een tafel bij Restaurant Cocotte

Openingstijden Restaurant Cocotte:
Ontbijt: 07:00 uur t/m 10:00 uur (maandag t/m vrijdag)
Ontbijt: 07:30 uur t/m 10:30 uur (zaterdag en zondag)
Lunch: 11:30 uur t/m 16:00 uur
Diner: 17:30 uur t/m 22:00 uur

Ook als niet-hotelgast kunt u van ons royale ontbijtbuffet komen genieten! Voor €23,50 per persoon, inclusief dranken*. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee en kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen mee voor slechts €12,- per kind.

*inclusief koffie, thee, water en fruitsappen. Overige dranken kunnen besteld worden maar zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Reserveren op het terras is niet mogelijk.

Bekijk hier onze menukaarten