Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte restaurant

Restaurant Cocotte

Restaurant Cocotte wordt gekenmerkt door pure cuisine, een uitgebalanceerde wijnkaart en een stijlvolle inrichting. Een plek waar u kunt genieten van unieke gerechten en Valk-Klassiekers die worden bereid door een ervaren keukenteam. De keuken van Restaurant Cocotte wordt getypeerd door een mooie blend van Europees-Klassieke gerechten.

Lunch: 12:00 – 16:00 uur
Diner: 17:30 – 22:00 uur

Skybar

Mr. Sato

Mr. Sato, bestaande uit een luxueuze cocktailbar en een Asian shared dining restaurant, heet u welkom op de 10e verdieping van Van der Valk Hotel Gent. Geniet van een heerlijke cocktail in cosmopolitan sfeer met panoramisch uitzicht over Gent in de cocktailbar of laat u verrassen door de heerlijke Aziatiche gerechten van chef Takehiko Sato in het restaurant.

Geopend van donderdag t/m zaterdag van 17:00 tot 01:00 uur.

Bij The Coffee Club kan je heerlijk genieten van barista koffies en gebak in huiskamersfeer. Neem plaats in onze koffiebar of in De Brasserie om rustig te werken of om met familie en vrienden af te spreken onder het genot van een heerlijke koffie en onze dagelijks vers gemaakte taarten.

Openingstijden: ma – vrij van 9 uur tot 17 uur.

Genieten op zondag

Brunchen bij Hotel Gent

Bij Van der Valk Hotel Gent organiseren wij op zondag regelmatig brunches zodat u extra van uw weekend kunt genieten. De brunches vinden plaats van 12:30 uur tot 15:00 uur, en u kunt hiervan komen genieten voor slechts €59,- per persoon inclusief dranken!*