Eten en drinken

Kom lunchen! Kom dineren! Onze terrassen zijn open!
Wegens de corona maatregelen zijn vanaf 8 mei alleen de terrassen van onze restaurants geopend, deze zijn niet overdekt. Afhankelijk van de weersomstandigheden bent u van harte welkom op één van onze twee terrassen. 

Mocht u bij ons verblijven, dan is het uiteraard ook mogelijk de lunch en het diner in de kamer geserveerd te krijgen. Het ontbijt voor onze hotelgasten kan worden besteld bij de receptie. Deze kunt u afhalen in het restaurant en op uw kamer nuttigen. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om te ontbijten op een van onze terrassen. 

Openingstijden van de terrassen:
Terras open vanaf 10:00 uur
Lunch: 11:30 uur - 16:00 uur
Diner: 17.30 uur - 22:00 uur

Reserveren op het terras is niet mogelijk.

Bekijk hier het in-room dining menu

Culinair genieten bij Van der Valk Hotel Gent
Bent u op zoek naar een van de beste restaurants van Gent? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Gent aan het juiste adres. Speciaal voor u is ons restaurant elke dag geopend voor zowel ontbijt, lunch als diner. Met ons ruime aanbod aan gerechten, is er voor ieder wat wils. Om u optimaal te laten genieten serveren we klassiekers, Belgische en seizoensgebonden gerechten. Zo kunt u echt culinair genieten. Ons keukenteam staat klaar om uw wensen te vervullen. Niets is te gek!