Restaurant Cocotte bij Van der Valk Hotel Gent

Restaurant Gent

Restaurant Cocotte

Menu Restaurant Cocotte

Bekijk hier alle verfijnde gerechten die worden voorbereid door ons team van top-chefs. Ideaal om uw gezelschap mee te verrassen en uw weekend in een onvergetelijk culinaire avond te veranderen.

Wacht niet langer en maak uw reservatie bij Restaurant Cocotte. Het restaurant te Gent dat de perfecte setting creeërt voor iedere avond, van familiediners tot zakelijke bijeenkomsten.

Bij elk uniek gerecht of ervaring past een lekkere wijn. Met de wijnkaart van Restaurant Cocotte bieden wij u voor elk gerecht de perfecte wijn om uw lunch of diner een culinaire hoogte in te brengen.

 

Restaurant Gent – Van der Valk Hotel Gent

Welkom bij Restaurant Cocotte, het restaurant te Gent die perfect is voor elke gelegenheid. Dit restaurant in Gent biedt een uitmuntende eetervaring voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van heerlijk eten, een sfeervolle ambiance en uitstekende service. Of u nu komt voor een ontbijt, lunch, diner, of een speciale gelegenheid, Cocotte biedt een veelzijdig menu dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Kindvriendelijk restaurant Gent

Bij Cocotte verwennen we ook graag onze kleinste gasten, geniet samen met uw kinderen van een culinair ervaring. Ook voor de kinderen bieden wij graag onze aangepaste kindermenu aan zodat ook de kids kunnen smullen van heerlijk maaltijd. Als kindvriendelijk restaurant bieden wij elk kind graag een kleurplaat aan van onze toekan Timo, laat uw kinderen creatief aan de slag en krijg hierbij een gratis kinderijsje. Houden uw kinderen meer van avontuur, dan is er altijd onze kidscorner waar ze zich helemaal in kunnen laten gaan. Kindvriendelijk restaurant Cocotte heet u en uw kinderen graag welkom.

Ontbijten of brunchen in Gent

Een uitgebreid ontbijtbuffet of brunch, restaurant Cocotte te Gent, biedt voor u een luxe ontbijt- en brunchervaring die u zeker niet wilt missen.

Ons ontbijtbuffet biedt een breed scala aan heerlijke opties, van vers fruit en yoghurt tot warme gerechten zoals eieren en spek. Perfect voor vroege vogels die hun dag energiek willen starten, of voor een ontspannen ochtend met het gezin. Ontbijten in Gent zoals nooit tevoren bij kindvriendelijk restaurant Cocotte.

Een weekenduitje met vrienden of familie? De brunch bij restaurant Cocotte biedt de unieke gelegenheid aan om van uw weekend een aangenaam moment te maken. Geniet van een heerlijke brunch te Gent in ontspannen en sfeervolle setting, dit gepaard met heerlijk eten.

Restaurant Cocotte voor uw speciale gelegenheid in Gent

Als echt luxe restaurant te Gent, biedt restaurant Cocotte de ideale locatie om uw diners, verjaardagen, of zakelijke bijeenkomsten tot onvergetelijke ervaring te maken. Geniet van verfijnde gerechten, samengesteld door onze ervaringen top-chefs.

Cocotte is trots op zijn uitgebreide wijnkaart, zorgvuldig samengesteld om bij elk gerecht de juiste wijn te kunnen bieden.  Bekijk hier onze wijnkaart en maak uw reservering bij restaurant Cocotte te Gent