Ukiyo - Afterwork

The Ghentist x Ukiyo Afterwork: 5 years The Ghentist

Op 21 juni vindt onze negende editie van de Ukiyo - Afterwork plaats! Om dit te vieren is tijdens deze editie The Ghentist te gast. Geopend vanaf 17 uur.

De Japanse spreuk "Ukiyo" staat voor "living in the moment - detached from the bothers of life". En dat is precies waar ons afterwork event Ukiyo ook voor staat.

The Ghentist is een lokale, Gentse gin die exact 5 jaar geleden werd gelanceerd door 2 Gentse broers in het teken van de stad Gent. Reden te meer om het 5-jarig bestaan van dit uniek drankje te vieren! The Ghentist is een florale gin met zijn lavendel en irisbloem, die vervolgens uitmondt in een eerder florale fruitsmaak met een lichte toets van appel. U waant u als het ware in een appelbloesemboomgaard! Heeft u nog geen gin-tonic van The Ghentist kunnen proeven of bent u verzot op dit magische drankje?

Kom dan zeker langs met uw collega’s en vrienden naar onze afterwork en geniet van een heerlijke cocktail en bite. Uiteraard mét live DJ muziek!

De prijs voor een ticket is €8. Bij binnenkomst ontvangt u 2 drankvouchers als cadeau.

Dit kan u besteden aan een biertje/frisdrank (1 drankvoucher) of een glaasje wijn/cava/gin-tonic van The Ghentist (2 drankvouchers).

Woensdag 21 juni vanaf 17 uur.

VOLZET