Vier het nieuwe jaar

Bij Van der Valk Hotel Gent

De hele winter

Cocotte à la carte

Restaurant Cocotte wordt gekenmerkt door pure cuisine, een uitgebalanceerde wijnkaart en een stijlvolle inrichting. Een plek waar u kunt genieten van unieke gerechten en Valk-Klassiekers die worden bereid door een ervaren keukenteam. De keuken van Restaurant Cocotte wordt getypeerd door een mooie blend van Europees-Klassieke gerechten.

Lunch: 12:00 – 15:00 uur
Diner: 17:30 – 22:00 uur

Dit Kerstseizoen nodigen we u uit om te genieten van een heerlijke en gezellige Nieuwjaars brunch bij Van der Valk Hotel Gent.

Laat ons uw smaakpapillen verwennen terwijl u geniet van een uitgebreid buffet vol smaakvolle gerechten, feestelijke lekkernijen en warme dranken. Onze prachtig versierde ruimte biedt de perfecte ambiance om samen te komen en te genieten van deze speciale tijd van het jaar. Of u nu met familie of vrieden bent, onze brunch belooft een feestelijke ervaring te worden!

Het nieuwe jaar inluiden met een prachtg vuurwerk! Geniet op 31 december van een sprankelend vuurwerk aan het pittoreske Portus Ganda in Gent. Om klokslag middernacht gaat het vuurwerk knallen en kan u samen met vrienden en geliefden klinken op het nieuwe jaar.