Vier het nieuwe jaar

Bij Van der Valk Hotel Gent

De hele winter

Cocotte à la carte

Restaurant Cocotte wordt gekenmerkt door pure cuisine, een uitgebalanceerde wijnkaart en een stijlvolle inrichting. Een plek waar u kunt genieten van unieke gerechten en Valk-Klassiekers die worden bereid door een ervaren keukenteam. De keuken van Restaurant Cocotte wordt getypeerd door een mooie blend van Europees-Klassieke gerechten.

Lunch: 12:00 – 15:00 uur
Diner: 17:30 – 22:00 uur

Dit Kerstseizoen nodigen we u uit om te genieten van een heerlijke en gezellige Nieuwjaars brunch bij Van der Valk Hotel Gent.

Laat ons uw smaakpapillen verwennen terwijl u geniet van een uitgebreid buffet vol smaakvolle gerechten, feestelijke lekkernijen en warme dranken. Onze prachtig versierde ruimte biedt de perfecte ambiance om samen te komen en te genieten van deze speciale tijd van het jaar. Of u nu met familie of vrieden bent, onze brunch belooft een feestelijke ervaring te worden!

31 december tot 1 januari

Nieuwjaarsarrangement Mr. Sato

We vieren het nieuwe jaar in onze skybar Mr. Sato! Laat je op dit magisch moment meenemen op een reis van culinaire Japanse smaken aan de hand van een Aziatisch 5-gangen diner bereid door Mr. Sato zelf! Geniet tijdens het diner van het prachtige panoramische uitzicht over de skyline van Gent en live DJ muziek! Geniet van een overheerlijke overnachting en laat je opnieuw verwennen door een uitgebreid ontbijtbuffet.