Vier de kerst

Bij Van der Valk Hotel Gent

Een heerlijke kerst met uitzicht over de skyline van het mooie Gent? Deze kerst kunt u voor het eerst kerst komen vieren in de skybar Mr. Sato! Met dit Kerstarrangement geniet u van een overnachting in één van onze stijlvolle kamers, een uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Cocotte én een heerlijk Japans 4-gangen diner in Mr. Sato, inclusief drankenarrangement en live DJ muziek.

24 & 25 of 25 & 26 december

Kerst Arrangement Cocotte

Bij Van der Valk Hotel Gent hebben wij een volledig verzorgd kerstarrangement samengesteld voor u om heerlijk te kunnen genieten van uw kerst in het gezelschap van uw geliefden. Heerlijk dineren bij Cocotte, lekkere drankjes, live muziek… overal is aan gedacht. Komt u ook deze kerst bij ons in het hotel vieren?

Kerstavond en Kerstdag

Dineren bij Cocotte

Gezellig kerstdineren, dat kan bij Hotel Van der Valk Gent. In restaurant Cocotte kunt u op Kerstavond of Kerstdag genieten van een culinair 4-gangendiner samengesteld door onze professionele chefs. Live muziek brengt u en uw gezelschap in gezellige kerstsferen. Geniet van een luxueuze kerst en laat u verwennen door de pure smaken van onze keuken. 

* €109 per persoon, inclusief dranken

24, 25 & 26 december

Kerst Arrangement

Bij Van der Valk Hotel Gent hebben wij een volledig verzorgd kerstarrangement samengesteld voor u om heerlijk te kunnen genieten van uw kerst in het gezelschap van uw geliefden. Heerlijk eten, lekkere drankjes, live muziek… overal is aan gedacht. Komt u ook deze kerst bij ons in het hotel vieren? Boek dan nu ons Kerstarrangement!

Beleef de magische kerstadagen in Gent! Boek uw Hartje Winter Arrangement bij Van der Valk Hotel Gent en ontdek al het moois dat Gent te bieden heeft tijdens de kerstperiode. Geniet van culinaire gerechten, lekkere drankjes en gezellige kerstactiviteiten met geliefden. 

Cadeautip

Giftcard

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, een verjaardag, kerst of Moederdag/Vaderdag? Verras uw dierbare met een Van der Valk Giftcard. Een giftcard die staat voor tientallen verrassende momenten bij Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd. Met de kaart geeft u een heerlijk diner, luxe overnachting of een gezellig theaterbezoek.