Vier het eindejaar

Bij Van der Valk Hotel Gent

Het is weer tijd voor de meest betoverende tijd van het jaar, en bij Van der Valk Hotel Gent verwelkomen we u met open armen om de feestdagen in volle pracht te vieren. Stap binnen in een oase van warmte en geniet van een onvergetelijke ervaring tijdens de meest wonderlijke tijd van het jaar. Ons hotel nodigt u uit om de drukte achter u te laten en u te laten onderdompelen in de feestelijke pracht die zowel Kerst als Nieuwjaar met zich meebrengen.

Of u nu op zoek bent naar een heerlijk kerstdiner, nieuwjaarsbrunch, een gezellige plek om te verblijven tijdens de vakantie, of gewoon een plek om te ontspannen en te genieten van de festiviteiten, Van der Valk Hotel Gent heeft alles in huis om uw feestseizoen onvergetelijk te maken. Ons toegewijde team staat klaar om u te verwelkomen met warme gastvrijheid en zorg, zodat u zich meteen thuis voelt. Wij geloven in het creëren van onvergetelijke momenten, en tijdens deze feestdagen nodigen we u uit om de magie samen met ons te beleven.

24 en 25 december

Kerst 2023

Verwen uzelf en uw dierbaren dit kerstseizoen met een onvergetelijk verblijf in Van der Valk Hotel Gent. U kan genieten van verschillende kerstarrangementen, overheerlijke brunches en diners in ons à la carte restaurant en Stad Gent ontdekken tijdens de meest magische periode van het jaar. 

31 december en 1 januari

Nieuwjaar 2023

Vier het nieuwe jaar in stijl bij Van der valk Hotel Gent. Laat u verwennen door culinaire gerechten van Mr. Sato, een overheerlijke nieuwjaarsbrunch of de klassieke keuken van ons à l carte restaurant en geniet van feestelijk verblijf.

Cadeautip

Giftcard

Op zoek naar een leuk cadeau voor Kerst of Nieuwjaar? Verwen je partner, familielid of vriend met een unieke giftcard van Van der Valk Hotel! Een giftcard die staat voor tientallen verrassende momenten bij Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd. Met de kaart geeft u een heerlijk diner, luxe overnachting of overheerlijk ontbijt!