Romantisch overnachten Gent

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om met uw partner romantisch te overnachten in Gent? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Gent aan het juiste adres!

Van der Valk Hotel Gent is een gloednieuw hotel in Gent. Het hotel is niet alleen een luxe hotel waar u heerlijk tot rust kunt komen, maar het is ook zeker een zeer romantisch hotel in Gent. Het hotel beschikt over maar liefst 3 restaurants waar u heerlijk romantisch kunt dineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van Restaurant Cocotte? In dit restaurant wordt pure cuisine uit de Europees-Aziatische keuken geserveerd. Deze gerechten kunt u combineren met bijpassende wijnen van de uitgebalanceerde wijnkaart.

Vanwege de gunstige liggen ten opzichte van de snelweg en het historische stadscentrum van Gent, is uw verblijf in het hotel ook heel goed te combineren met een romantische stedentrip naar Gent.

Tijdens een wandeling door het historische stadscentrum van Gent komt u oneindig veel bezienswaardigheden tegen. Zo kunt u bijvoorbeeld lopen over de Korenlei en de Graslei, de twee mooiste en bekendste straten van Gent. Ook kunt u over de Sint Michielsbrug lopen, vanwaar u een uniek uitzicht heeft op de drie torens van Gent: De Sint-Baafskathedraal, het Belfort van Gent en de Sint-Niklaas kerk. Alle drie deze gebouwen hebben hun eigen bijzondere geschiedenis en zijn het zeker waard om even de tijd voor te nemen om te bewonderen. Daarnaast kunt u ook het Gravensteen bezichtigen. Het middeleeuwse Gravensteen is de enige overgebleven middeleeuwse waterburcht in Vlaanderen met een vrijwel intact verdedigingssysteem. Ook het oude stadhuis van Gent is een bezoekje waard.

Naast de historische bezienswaardigheden, is het lopen door de stad Gent zelf al een hele ervaring. Overal is wel wat te zien en u zult zich niet snel vervelen. Voor een extra romantische beleving bezoekt u de stad na zonsondergang, de stad heeft dan een romantische sfeer door de mooie verlichtingen.

Kortom, Van der Valk Hotel Gent is de perfecte plek om met uw partner romantisch te overnachten in Gent!