Vier de feestdagen in de skybar bij Van der Valk Hotel Gent

Bent u op zoek naar een exclusieve locatie om 2021 feestelijk af te sluiten of om 2022 in stijl te beginnen? Wij helpen u graag om uw zakelijke borrel of diner tot een succes te maken.

Skybar formules

Bekijk hieronder de arrangementen die we voor u hebben samengesteld, . Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons sales team via sales@gent.valk.com.

Een kleine attentie is inbegrepen!

De skybar is te privatiseren tot 200 personen vanaf december tot en met janurari. Zondag - Donderdag

De skybar is te privatiseren tot 100 personen vanaf december tot en met januari. Vrijdag - Zaterdag

Bronze arrangement (2 uur)
  • Glaasje cava
  • Fingerfood - 10 gerechtjes naar keuze*
  • Onbeperkte dranken gedurende 2 uur**
  • Zaalhuur
  • Vanaf 25 personen
  • €89 p.p.
Silver arrangement (4 uur)
  • Glaasje cava
  • Fingerfood - 10 gerechtjes naar keuze*
  • Onbeperkte dranken gedurende 4 uur**
  • Zaalhuur
  • Vanaf 25 personen
  • €119 p.p.
Gold arrangement (4 uur)
  • Glaasje cava
  • 3 hapjes
  • Walking dinner + dessert***
  • Onbeperkte dranken gedurende 2 uur**
  • Afterdrink (stella, huiswijn en softdrinks) gedurende 2 uur
  • Zaalhuur
  • Vanaf 50 personen
  • €139 p.p.
Upgrade uw evenement!

Wilt u uw evenement éxtra speciaal maken? Upgrade dan uw evenement met:

  • Aangepaste wijnen (Évidence - Gustave Lorentz | Pinot Gris & Château Hervé - Laroque | Bordeaux, Fronsac) - €12,50 p.p.
  • Speciaal bieren - €10 p.p.
  • Champagne (Pol Roger < Brut Réserve >) - €15 p.p.
  • Een bordje "zoetjes" bij de koffie - €10 p.p.

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met ons sales team.

* Voor de fingerfood heeft u de keuze uit Aziatische, Belgische en/of Spaanse hapjes
** Onder de onbeperkte dranken vallen: huiswijn, bier (stella), softdrinks, water, thee en koffie
*** Het walking dinner menu bestaat uit: butternutsoep met falafel, ravioli met eekhoorntjesbrood, tempura van Black Tiger garnalen, ribeye BBQ, en als dessert tiramisu, mini crème brûlée en een fruitsalade