Van der Valk Hotel nabij het centrum van Gent

Wilt u er een paar dagen lekker tussenuit en een bezoek brengen in stad Gent? Dan is Van der Valk Hotel Gent de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen mini vakantie. Het luxe hotel ligt namelijk op een steenworp afstand van het Gent centrum, aan de rand van Gent, dichtbij zowel de E17 en de E40. Zo staat u met de auto al binnen 15 minuten in het centrum van Gent en met de fiets binnen 19 minuten. Liever met het openbaar vervoer? U kunt ook in de week vanuit Gent Sint Pieters station op de bus lijn 19 direct naar Van der Valk Gent hotel komen. Vanuit het hotel Van der Valk Gent kunt u met onze vervoersmiddelen die wij aanbieden makkelijk en snel naar Gent centrum.

Houdt u er rekening mee dat Gent een lage-emissiezone heeft. Check online uw voertuig en vermijd een boete. Registratie is verplicht voor alle buitenlandse kentekens behalve Nederlandse kentekens. Klik hier voor meer info en registratie.

Van der Valk hotel Gent biedt parkeergelegenheid aan! 
Kijk hier waar u kan parkeren bij Hotel Gent. 

Door onze ideale ligging kunt u in uw vrije tijd in en rondom Gent verschillende bezienswaardigheden bewonderen. Rondom Gent kunt u genieten van verschillende natuurgebieden. Ontdek al wandelend of fietsend de Hospicebossen en de Vlaamse Ardennen. Verder kunt u genieten van Gent als stad met de Korenmarkt, Graslei, Sint-Michielsbrug en het Stadhuis. Wist u dat er in Gent verschillende kathedralen en kastelen te vinden zijn? Eén daarvan is de Sint-Baafskathedraal. Deze zijn zeker de moeite waard om te bezoeken!

Gent en omgeving ontdekken met de fiets? U kunt een e-bike bij ons huren. Wilt u alvast van tevoren uw e-bike reserveren? Dat kan via info@gent.valk.com.

Hier vindt u een overzicht van alle buitenactiviteiten die u kan doen vlakbij ons hotel.