Van Der Valk Hotel Gent is geopend

Update 28 april 2021
Recent is door de Belgische overheid bekend gemaakt dat met ingang van 8 mei de avondklok wordt afgeschaft en vervangen wordt een samenscholingsverbod waarbij u met maximaal 3 personen mag samenkomen tussen 00:00 uur en 05:00 uur. Ook mogen per 8 mei de terrassen van restaurants en café's weer geopend worden tussen 08:00 uur en 22:00 uur en mogen er 4 personen plaatsnemen per tafel. 

Update 8 april 2021
Van der Valk Hotel Gent is geopend. Ondanks dat wij geopend zijn hebben de huidige maatregelen vastgesteld door de Belgische overheid wel invloed op wat wij u kunnen aanbieden in ons hotel. Het ontbijt wordt gedaan via een ‘take away’ concept waarbij u een ontbijt box kunt bestellen en deze kunt ophalen in het restaurant zodat u deze op uw kamer kunt opeten. Het diner en de lunch worden gedaan volgens een ‘in-room-dining’ concept waarbij ons team de door u bestelde gerechten uitserveert bij u op de kamer.

Avondklok
Tot 8 mei 2021 geldt er in heel België een avondklok tussen 00:00 uur en 05:00 uur (met uitzondering van Brussel, hier geldt de avondklok tussen 22:00 uur en 06:00 uur). Ons hotel blijft vanzelfsprekend geopend, wij vragen onze gasten om de avondklok te respecteren. Indien u niet buiten de tijden van de avondklok om kunt inchecken is dit in overleg met de receptie eventueel mogelijk. Alvast bedankt voor uw begrip!

Ontbijt
Wij bieden ontbijt aan op basis van afhalen. U krijgt bij het inchecken een menu bij de receptie waarop u uw keuze voor het ontbijt kunt doorgeven wat u de volgende dag af kunt halen in het restaurant om vervolgens op uw kamer op te eten. Per 8 mei is het ook mogelijk om uw ontbijt op te eten op één van onze terrassen.

Lunch en Diner
De lunch en het diner worden gedaan op basis van in-room-dining. De door u bestelde gerechten worden door ons team gebracht naar uw kamer en aan de speciaal voor u gedekte tafel op uw kamer uitgeserveerd. Uiteraard worden hier ook de nodige veiligheidsmaatregelen gerespecteerd. Per 8 mei zijn ook de terrassen geopend en kunt u ook hier lunchen en/of dineren.

Zalen
Onze zalen zijn geopend voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten en vergaderingen, met in acht neming van de huidige maatregelen. Voor meer informatie of om een zaal te boeken neemt u contact op met onze sales afdeling via sales@gent.valk.com.

Bij Van der Valk Hotel Gent heeft de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven:

  • Volg de aangegeven looprichtingen en hygiëne maatregelen
  • Draag een mondkapje in de openbare ruimte; in uw kamer hoeft dat niet
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel
  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met de pin of contactloos

 

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van de Valk Hotel Gent en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Met gastvrije groet,

Van der Valk Hotel Gent