Van Der Valk Hotel Gent is geopend

Update 20 juli 2021
Sinds 9 juni 2021 zijn de restaurants weer geopend. Daarom kunt u ook bij ons terecht in onze restaurants, niet alleen op het terras, maar ook binnen met een maximaal 8 personen per tafel. Wij zijn geopend voor ontbijt, lunch, diner en om te borrelen t/m 01:00 uur.

Nederlandse gasten zijn ook van harte welkom, echter mocht u uit Nederland komen en bent u van plan langer dan 48 in België te verblijven, dan dient u bij de grensovergang in staat te zijn een negatieve PCR-test te kunnen laten zien.

 

Zalen
Onze zalen zijn geopend voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten en vergaderingen, met in acht neming van de huidige maatregelen. Voor meer informatie of om een zaal te boeken neemt u contact op met onze sales afdeling via sales@gent.valk.com.

Bij Van der Valk Hotel Gent heeft de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven:

  • Volg de aangegeven looprichtingen en hygiëne maatregelen
  • Draag een mondkapje in de openbare ruimte; in uw kamer hoeft dat niet
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel
  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met de pin of contactloos

 

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van de Valk Hotel Gent en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Met gastvrije groet,

Van der Valk Hotel Gent