Vaderdagbrunch

13 juni is het Vaderdag! Speciaal om alle vaders extra in het zonnetje te zetten organiseren wij van Van der Valk Hotel Gent daarom een Vaderdagbrunch op zondag 13 juni.

De Vaderdagbrunch "Cosmopolitan brunch" is gebaseerd op het Gentse leven en zal bestaan uit een verse bread corner, een selectie van fijne charcuterie, een cereal buffet, een Neptunus seafoodbuffet bestaande uit onder andere een uitgebreide selectie van sushi, sashimi en de beste gerookte vis, klassieke warme Gentse gerechten zoals een Gentse stoof en gegrilde groenten als dessert kunt u genieten van vers gesneden fruit, patisserie en een selectie van kazen. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid tot BBQ aan op ons terras voor het zomerse gevoel!

De Vaderdagbrunch is tevens ook de eerste brunch die wordt georganiseerd bij Van der Valk Hotel Gent, een unieke ervaring die u niet wilt missen!

De brunch zal plaatsvinden tussen 12:00 uur en 15:00 voor slechts €45,- inclusief dranken*. Kinderen t/m 3 jaar gratis en kinderen van 4 t/m 12 jaar €15,-.

*inclusief Apero, wijn, frisdranken, tapbieren, water, koffie en thee. Overige dranken kunnen besteld worden maar zitten niet bij de prijs inbegrepen.

 

Reserveer via het onderstaande formulier of telefonisch (+3293965555):

Verplicht veld