Kinderen

Bij Hotel Van der Valk Gent doen we er alles aan om onze kleinste gasten zo goed en leuk mogelijk te verwelkomen! Denk maar aan onze leuke kinderhoek in restaurant Cocotte, onze sfeervolle familiekamer en tal van activiteiten in de buurt van het hotel. Elke dag staan we paraat om zelfs de allerkleinsten een overgetelijke ervaring te bieden in ons hotel. 

Overnachten met het gezin

Familie kamer & suite

Gezellig overnachten met de familie kan bij Van der Valk Hotel Gent in onze leuke Comfort familie kamer of suite! Ontdek de voordelen van onze familie kamers en beleef een heerlijke en gezellige tijd met het gezin. De familie kamer is uitgerust met een kingsize bed, een twijfelaar en een mooie luxueuze open badkamer. Onze familie suite biedt extra luxe en ruimte, waaronder een kinderruimte met stapelbed.

Speelplezier

Kinderhoek

Kinderen kunnen zich volledig uitleven in onze leuke kinderhoek in restaurant Cocotte. Tal van leuk speelgoed is beschikbaar, denk maar aan een klimmuur, puzzels, tekenplaats en zoveel meer. 

Restaurant Cocotte

Kindermenu

Voor onze kleinste gasten t.e.m. 12 jaar hebben we een aagepaste lekkere menukaart samengesteld waar zelf de ouders jaloers op zullen zijn. Van lekkere verse soep tot fishsticks en overheerlijke chocolademousse. 

Leuke activiteiten met de kids