Beleef een onvergetelijke Valentijnsdag bij Van der Valk Hotel Gent

Valentijnsdag 2024

Valentijnsdag nadert, en bij Van der Valk hebben we de perfecte formule gevonden om deze dag van liefde en genegenheid buitengewoon te maken. Laat je verwennen met onze betoverende Valentijnsarrangementen die alles bevatten wat je hartje begeert. Of je nu kiest voor een romantisch weekendje weg, een intiem diner of een luxueuze bioscoopervaring, wij staan klaar om jouw Valentijnsdag 2024 om te toveren tot een onvergetelijk liefdesverhaal. Ontdek de magie van liefde en luxe bij Van der Valk – waar de romantiek nooit ophoudt! 

Romantisch nachtje weg

Valentijnsarrangement

Verras uw geliefde met ons romantische Valentijnsarrangement! Geniet van een romantisch nachtje weg voor twee. Laat je smaakpapillen betoveren tijdens ons romantische Valentijnsdiner en ontwaak samen met een hartverwarmend ontbijt. Het Valentijnsarrangement het begin van een romantische overnachting in Gent.

Romantisch uiteten

Uiteten met Valentijnsdag

Verwen je geliefde met een onvergetelijk Valentijnsdiner bij Van der Valk Hotel Gent! Stap binnen in een romantisch decor waar liefde in de lucht hangt en geniet van ons exclusieve Valentijnsmenu. Laat je smaakpapillen dansen op culinaire hoogstandjes en proost op de liefde. Ons sfeervolle restaurant biedt de perfecte ambiance voor een intiem Valentijnsuitje. Creëer samen herinneringen, laat je culinair verrassen en beleef de magie van romantisch uit eten op Valentijnsdag. Reserveer nu voor een betoverende avond vol liefde!

Maak uw Valentijnsverblijf bij Van der Valk Hotel Gent extra bijzonder

Bij Van der Valk Hotel Gent staat Valentijnsdag niet alleen in het teken van liefde, maar ook in het teken van bijzondere ervaringen. Daarom doen wij er alles aan om uw nachtje weg extra romantisch te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sprankelende fles champagne zodat jullie samen kunnen proosten? Of prachtige rozenblaadjes op de kamer? Of kies voor een ontbijt op bed met onze roomservice. Maak het plaatje compleet met een persoonlijk Valentijnscadeau of voeg een ontspannende massage toe aan uw verblijf. Bij Van der Valk Hotel Gent doen we er alles aan om van jouw Valentijnsverblijf een onvergetelijk sprookje te maken. Bekijk hier onze mogelijkheden voor een extra romantische overnachting:

 

Maak Valentijnsdag extra bijzonder

Een fles champagne

Maak je Valentijnsverblijf bij Van der Valk Hotel Gent extra sprankelend met sprankelende fles champagne. Geniet van het bruisende goud terwijl jullie samen toosten op de liefde. Laat de bubbels de romantiek versterken en creëer samen herinneringen die nog lang blijven nazinderen. Voeg deze feestelijke touch toe aan je reservering en maak van jouw Valentijnsdag een glinsterend en onvergetelijk moment!

Maak Valentijnsdag extra bijzonder

Ontbijt op bed

Voeg een vleugje luxe toe aan je romantische uitje bij Van der Valk Hotel Gent en bestel ons heerlijke ontbijt op bed. Laat uwsmaakpapillen ontwaken met een uitgebreid en liefdevol bereid ontbijt, geserveerd op uw eigen kamer. Geniet samen van versgebakken broodjes en vers fruit. Maak uw Valentijnsdag extra bijzondermet een heerlijk ontbijt op bed.