Youkoso!

Mr. Sato

Mr. Sato heet u welkom, op de tiende verdieping van Hotel Gent.

Chef Takehiko Sato heeft 'Japanese cuisine’ gestudeerd aan de Tsuji and Yamato ramen school. Met zijn passie voor de Japanse keuken en nieuwsgierigheid naar de Franse keuken, zal Mr. Sato u verrassen met unieke smaken. Met zijn jarenlange ervaring in sakitori en sushi restaurants in Japan, gespecialiseerd in vis en gevogelte, creëert Mr. Sato de lekkerste Aziatische gerechten.

Voor gezelschappen van 6 tot 10 personen dient u hier te reserveren.

Ervaar het in Gent

De lekkerste gerechten

Onze Skybar bestaat uit twee zijden. In de linkerzijde van onze Skybar bevindt zich het restaurant waar u kunt genieten van typische Asian gerechten. Wij hebben een vast menu, alsook een vegetarische variant, bestaande uit een selectie van de lekkerste gerechten samengesteld door chef Takehiko Sato. Aan de rechterzijde bevindt zich onze cocktailbar en kunt u genieten van heerlijke cocktails en drankjes.

Geweldige gerechten, heerlijke cocktails en een waanzinnige locatie; Mr. Sato heeft alles in huis voor het organiseren van de leukste evenementen. Terwijl u de zon ziet wegzakken achter de skyline van Gent, draait de DJ fijne plaatjes en blijft het nog lang gezellig...

Openingstijden

Zien we u snel?

Openingstijden

We verwelkomen u heel graag op donderdag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 01:00 uur. Reserveren mogelijk tussen 18:00 en 21:45 uur en enkel voor het restaurant. Bestellen mogelijk tot 22:00 uur, onze keuken sluit om 23:00 uur.

Als u wilt genieten van een drankje aan de bar voorafgaand aan uw diner, gelieve iets eerder aanwezig te zijn, zodat u op tijd plaats kan nemen aan uw gereserveerde tafel en kan genieten van onze heerlijke gerechten.