Mr. Sato

Youkoso!

Mr. Sato heet u welkom, op de tiende verdieping van Hotel Gent, met een nieuw shared dining concept.

Chef Takehiko Sato heeft ‘’Japanese cuisine’’ gestudeerd aan de Tsuji and Yamato ramen school. Met zijn passie voor de Japanse keuken en nieuwsgierigheid naar de Franse keuken, zal Mr. Sato u verrassen met unieke smaken. Met zijn jarenlange ervaring in sakitori en sushi restaurants in Japan, gespecialiseerd in vis en gevogelte, creëert Mr. Sato de lekkerste Aziatische gerechten. Ontdek de creaties van Mr. Sato onder het genot van een heerlijke cocktail in luxueuze Cosmopolitan sfeer.

Onze Skybar bestaat uit twee zijden. In de linkerzijde van onze Skybar bevindt zich het restaurant waar u kunt genieten van Asian sharing gerechten. Aan de rechterzijde bevindt zich onze cocktailbar en kunt u genieten van heerlijke cocktails en drankjes.

Openingstijden
Donderdag t/m zaterdag 17:00 - 01:00 
Reserveren mogelijk tussen 18:00 en 21:45 uur en enkel voor het restaurant. Bestellen mogelijk tot 22:00 uur. Keuken sluit om 23:00 uur. 

Voor gezelschappen groter dan 6 personen wordt een vast menu geserveerd en dient u telefonisch te reserveren via +32(0)93965555

Reserveer een tafel

Bekijk hier het menu

Bekijk hier het drankmenu