Beleef een Betoverende Winter bij Van der Valk Hotel Gent

Van der Valk Winter 2023

De frisse herstwind maakt geleidelijk plaats voor de koele adem van de winter en de straten van Gent transformeren in een betoverend winterlandschap. De winter is het ideale seizoen om te genieten van sfeervolle stadswandelingen en betoverende bosverkenningen, gevolgd door een hartverwarmende kop chocolademelk, koffie of thee in een knus café in Gent. Ontdek alle magische facetten die Gent te bieden heeft tijdens het winterseizoen.

Een betoverende winter bij Van der Valk Hotel Gent

Stap binnen in de betoverende winterwereld van Van der Valk Hotel Gent, waar we u omhullen met luxe en gastvrijheid. Ons hotel vormt de perfecte uitvalsbasis om het prachtige Gent te ontdekken, waar de oude stadsbomen bedekt zijn met een glinsterend laagje sneeuw. Laat u meeslepen door historische bezienswaardigheden zoals de Graslei, Korenlei, Gravensteen en Het Lam Gods. Vergeet niet te genieten van de sfeervolle terrasjes, winterse markten en knusse winkelstraten. Natuurliefhebbers zullen in de nabijgelegen natuurrijke omgeving van Gent volop kunnen genieten van winterse wandelingen. In essentie biedt Gent een schat aan activiteiten om onvergetelijke winterse herinneringen te creëren, denk maar aan de Gentse winterfeesten waar je ondergedompeld wordt in een magische kerstsfeer. 

Benieuwd naar de winteraanbiedingen van Van der Valk Hotel Gent? Ontdek ze hier:

Verken onze winteraanbiedingen

Hartje Winter Arrangement

Verwen jezelf, je gezin, familie of vrienden tijdens de koude wintermaanden met ons Hartje Winter Arrangement. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, een driegangendiner in ons restaurant Cocotte, een comfortabele accomodatie en al het moois wat Gent tijdens de wintermaanden te bieden heeft. Boek nu en ervaar een magische winter in Gent. 

Winter activiteiten

Schaats Arrangement

De koude dagen worden en feest met ons schaats arrangement, laat de winterpret maar beginnen! Geniet van een betoverende overnachting in een van onze stijlvolle kamers, inclusief een heerlijk ontbijtbuffet om de dag goed te starten. En dat is nog niet alles! Met ons schaatsarrangement ontvangt u ook een toegangsticket voor de sfeervolle schaatsbaan Kristallijn. 

Kerst & Nieuw

Feestdagen in Gent

Beleef de spetterende feestdagen in Gent en laat je verrassen door al het moois en lekkers dat Van der Valk Hotel Gent te bieden heeft. Culiniar dineren in ons à la carte restaurant Cocotte of ga voor en Japans geïnspireerd diner in Mr. Sato op de 10de verdieping van ons hotel. Daarnaast kan je eht magische Gent ontdekken met prachtige kerstmarkt tijdens de feestdagen. 

Tips voor uw winterverblijf in Gent

De winter vormt de perfecte gelegenheid voor sfeervolle stadswandelingen, betoverende bezoeken aan musea, historische gebouwen en wintermarkten. 's Avonds kunt u culinair genieten in ons à la carte restaurant, gevolgd door een welverdiende rustpauze in onze spa. Laat u volledig onderdompelen in de magische wintersfeer van Gent. Hier zijn enkele aanbevelingen om uw wintervakantie nog specialer te maken:

Pop-Up Winterbar

Chalet Savoyard

Tijdens de wintermaanden wordt ons terras omgetoverd tot een gezellige Pop-up Chalet Savoyard met als thema de Franse Alpen!  Onze buitenbar dompelt zowel externe gasten als interne gasten onder in een winterse sfeer met verwarmende drinks & bites.

De bar is geopend 7/7 van 16u - 23u, en zal overwinteren tot 28 januari 2024.

7 tot 31 december

Gentse Winterfeesten 2023

Vanaf 7 december wordt de Gentse binnenstad ondergedompeld in een magische en gezellige wintersfeer. U kan genieten van gezellige chalets, het reuzenrad, de vele eet-en drankstandjes, sfeervolle decoratie & animatie in de stad.