Vrolijk Voorjaar bij Van der Valk hotel Gent

Ontdek de lente in Gent

Bloeiende bloemen, lieve lammetjes en frisse fruitbloesems: het nieuwe leven lacht u toe aan alle kanten. Ontdek de stad terwijl u langs historische straten en grachten wandelt en geniet van de eerste zonnestralen. Denk bijvoorbeeld aan ons voorjaarsarrangement waar een perfecte overnachting en leuke activiteiten elkaar omarmen. Geniet van het vrolijke voorjaar in ons hotel om heerlijk de lente door te komen.

🌷 Ontdek hieronder onze voorjaarsarrangementen:

De lente zit weer in de lucht! Bloeiende bloemen, lieve lammetjes en frisse fruitbloesems: het nieuwe leven lacht u toe aan alle kanten.

Wilt u er een echt mooie lente van maken? Kom dan genieten van al het heerlijke comfort dat Van der Valk hotel Gent u te bieden heeft. Met het Vrolijk Voorjaar Arrangement van Van der Valk hotel Gent geniet u daarbij van een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk driegangen diner in restaurant Cocotte

Buitenactiviteiten

Ontdek Gent

Ontdek de lente in en rondom Gent! Hierbij zijn er genoeg leuke buitenactiviteiten als dagbesteding. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een e-bike, e-choppers en elektrische steps. Een bezoekje aan het historische stadscentrum kan niet ontbreken bij uw bezoek aan Gent!

Arrangement

3=2 Special

Voordelig genieten van de mooie stad Gent? Wij geven u een overnachting cadeau! U verblijft 3 nachten in ons hotel en betaalt er maar 2.

Ontdek Gent en de Vlaamse Ardennen! Gent heeft een prachtige historische binnenstad met veel leuke winkelstraten, monumenten, pleinen en musea. De stad heeft het allemaal!