Van der Valk Hotel Gent X Butcher's Dining
Van der Valk Hotel Gent X Butcher's Dining
Dinsdag 25 april
Van der Valk Hotel Gent organiseert in samenwerking met Chef Iwan Deschoemaker een "once in a lifetime" event: de Butcher's Dining.
Dit is een avond vol beleving waar alles in het teken staat van kwaliteitsvol vlees van over heel de wereld. Denk hierbij aan vlees uit landen zoals Italië, Argentinië en zelfs Australië . Onze ervaren chefs verwelkomen u aan de inkom van ons restaurant en komen persoonlijk een woordje uitleg geven over het magnifiek menu en de luxueuze gerechten die geserveerd zullen worden. Om de ervaring extra uniek te maken, worden de gerechten gedresseerd aan tafel. Zo ziet u bijvoorbeeld van dichtbij hoe dungesneden plakjes verse Italiaanse runderlende worden omgetoverd tot een heerlijk gerecht, en veel meer. Daarnaast zullen de chefs ook uitgebreid uitleg geven over de stukken vlees die geserveerd zullen worden. Mis deze culinaire avond niet!
Wilt u uw smaakpallet verbreden en deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring?
Kom genieten op 25 april in ons restaurant Cocotte.
De prijs voor deze culinaire ervaring is €95 per persoon excl. dranken.
Deze avond is enkel voor vleesliefhebbers. Dit betekent dat er geen vegetarische, vegan of halal mogelijkheden zullen zijn.