Van Der Valk Hotel Gent is geopend

Update 8 april 2021

Van der Valk Hotel Gent is geopend. Ondanks dat wij geopend zijn hebben de huidige maatregelen vastgesteld door de Belgische overheid wel invloed op wat wij u kunnen aanbieden in ons hotel. Het ontbijt en de lunch worden gedaan via een ‘take away’ concept waarbij u een ontbijt box en/of lunch box kunt bestellen en deze kunt ophalen in het restaurant zodat u deze op uw kamer kunt opeten. Het diner wordt gedaan volgens een ‘in-room-dining’ concept waarbij ons team de door u bestelde gerechten uitserveert bij u op de kamer.

Avondklok

Per 19 oktober 2020 geldt er in heel België een avondklok tussen 00:00 uur en 05:00 uur (met uitzondering van Brussel, hier geldt de avondklok tussen 22:00 uur en 06:00 uur). Ons hotel blijft vanzelfsprekend geopend, wij vragen onze gasten om de avondklok te respecteren. Indien u niet buiten de tijden van de avondklok om kunt inchecken is dit in overleg met de receptie eventueel mogelijk. Alvast bedankt voor uw begrip!

Ontbijt en lunch

Wij bieden ontbijt uitsluitend aan op basis van afhalen. U krijgt bij het inchecken een menu bij de receptie waarop u uw keuze voor het ontbijt kunt doorgeven wat u de volgende dag af kunt halen in het restaurant om vervolgens op uw kamer op te eten. Ditzelfde concept geldt ook voor de lunch.

Diner

Het diner wordt gedaan op basis van in-room-dining. De door u bestelde gerechten worden door ons team gebracht naar uw kamer en aan de speciaal voor u gedekte tafel op uw kamer uitgeserveerd. Uiteraard worden hier ook de nodige veiligheidsmaatregelen gerespecteerd.

Zalen

Onze zalen zijn geopend voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten en vergaderingen, met in acht neming van de huidige maatregelen. Voor meer informatie of om een zaal te boeken neemt u contact op met onze sales afdeling via gent@valk.com.

Bij Van der Valk Hotel Gent heeft de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven:

  • Volg de aangegeven looprichtingen en hygiëne maatregelen
  • Draag een mondkapje in de openbare ruimte; in uw kamer hoeft dat niet
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel
  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met de pin of contactloos

 

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van de Valk Hotel Gent en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Van der Valk Hotel Gent