Van der Valk Hotel in het centrum van Gent

Wilt u er een paar dagen lekker tussenuit en een bezoek brengen aan het centrum van Gent? Dan is Van der Valk Hotel Gent de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen mini vakantie. Het luxe hotel ligt namelijk op een steenworp afstand van het centrum, aan de rand van Gent, dichtbij zowel de E17 en de E40. Zo staat u met de auto al binnen 15 minuten in het centrum en met de fiets binnen 19 minuten. Liever met het openbaar vervoer? Ook dan staat u makkelijk en snel in het centrum van Gent.

Wilt u weten waar u kunt parkeren bij Hotel Gent. Kijk dan hier.

Daarnaast hoeft u zich niet te vervelen in het hotel in Gent. Bij ons kunt u heerlijk een dagje ontspannen in de wellness of een heerlijke cocktail drinken in de Skybar. Van der Valk Hotel in het centrum van Gent heeft het allemaal in huis!

Bent u benieuwd naar wat u allemaal kunt beleven in de stad Gent? Klik hier voor de buitenactiviteiten die u kunt gaan doen vlak bij ons hotel.

Buitenactiviteiten

Houdt u er rekening mee dat Gent een lage-emissiezone heeft. Check online uw voertuig en vermijd een boete. Registratie is verplicht voor alle buitenlandse kentekens behalve Nederlandse kentekens. Kijk hier voor meer info en registratie.