Vier Vaderdag bij Van der Valk Hotel Gent

11 juni is het weer Vaderdag!

Bent u nog op zoek naar een leuk idee om cadeau te geven voor Vaderdag? Dan hebben wij dé oplossing voor u!

Vaderdagsbrunch - VOLZET

Speciaal op Vaderdag organiseren wij een heerlijke brunch waarbij u kunt genieten van een breed assortiment aan warme en koude gerechten.Verwen uzelf en uw gezelschap met een heerlijke brunch en maak samen van Vaderdag een mooi moment. 

Op 11 juni wordt de Vaderdag brunch georganiseerd tussen 12:30 en 15:00 uur voor slechts €69,- per persoon. Gedurende de gehele brunch zal er cava voorzien worden! Kinderen van 4 t/m 12 jaar eten mee voor €25,- per persoon.

Reserveer hier direct uw brunch 

Overnachten in Hotel Gent

Verras uw vader met een overnachting in een van onze stijlvolle luxe kamers met een heerlijk ontbijtbuffet en trakteer hem op een verblijf waar niets aan ontbreekt. Wie wil dit nu niet als cadeau?

Boek uw overnachting hier

Lunch en diner in Restaurant Cocotte

Wilt u uw vader liever verrassen met een heerlijke lunch of diner? Dan kan dat natuurlijk ook! Geniet in ons Restaurant Cocotte van onze pure keuken met unieke gerechten en Valk-klassiekers en een uitgebalanceerde wijnkaart.

Reserveer hier je tafel

*Reserveren is verplicht.  

Giftcard

Ook kan u een mooie giftcard cadeau doen die voor tientallen verrassende momenten staat, zoals een heerlijk diner, een uitgebreide borrel of een luxe overnachting. Deze is om te ruilen in alle Van der Valk Hotels wereldwijd! 

Bestel hier uw giftcard