Vier Pasen bij Van der Valk Hotel Gent!

Geniet van de paasdagen samen met uw geliefden in ons hotel. Tijdens de Pasen brengen we families en gezinnen bij elkaar door hun in de bloemetjes te zetten en ze extra te verwennen in ons hotel. Beleef dit jaar een onvergetelijke Pasen met een bezoek aan ons hotel.

Paasarrangement

Heeft u nog geen plannen tijdens Pasen? Speciaal voor u bieden wij een Paasarrangement aan zodat u zich heerlijk kan laten verwennen om zo optimaal te genieten van uw Paasweekend. Overnacht in één van onze luxe kamers, geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet en sluit uw dag af met een heerlijk 3-gangen keuzediner in ons Restaurant Cocotte. Ook krijgt u een kleine Paas verrassing op de kamer om uw verblijf extra goed te beginnen bij Van der Valk Hotel Gent.

Boek hier het Paasarrangement

Paasontbijt   

Wilt u deze Pasen extra genieten? Kom dan ontbijten bij Van der Valk Hotel Gent en beleef een onvergetelijke Pasen! Speciaal voor u organiseren wij op 9 en 10 april een heerlijk Paasontbijt op de eerste verdieping van ons hotel.
Het ontbijtbuffet zal bestaan uit een ruime selectie warme en koude gerechten, diverse verse kazen en vleeswaren, vers fruit, verse groenten, een uitgebreide selectie aan vers brood en nog veel meer! 

 
Wij verwelkomen iedereen op zondag 9 april en maandag 10 april op de eerste verdieping van 8u tot 10u. Het ontbijtbuffet zal geopend zijn tot 10u30. U geniet al van dit ontbijt voor slechts €26,50 p.p.*. Kinderen t/m 12 jaar eten mee voor €12 per kind, en kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee.

*inclusief koffie, thee, water, fruitsap en cava

Reserveer hier voor het Paasontbijt 

*Voor het ontbijt dient vooraf betaald te worden 

Paasbrunch

Wilt u iets speciaal doen tijdens Pasen? Vier dit jaar Pasen bij Van Der Valk Hotel Gent en geniet van de heerlijke Paasbrunch die ons team van ervaren chef's speciaal voor u klaarmaakt. Houdt u van verrassingen? Dan hebben wij goed nieuws! Op de brunch bieden wij u een ruim assortiment aan warme en koude gerechten aan. Verwen uzelf en uw gezelschap met een heerlijke brunch en maak van Pasen een mooi moment.

Voor de kinderen is er een paaseierenzoektocht voorzien waar ze verschillende leuke prijzen en één hoofprijs kunnen winnen!

Welkom op 9 april tussen 12u30 en 15u30. VOLZET

Reserveer hier voor de Paasbrunch