Vier Nieuwjaar bij Van der Valk hotel Gent

Wilt u dit jaar weg met Nieuwjaar & uw jaar eindigen in stijl?

Dan bent u op het juiste adres! Graag nodigen wij u tijdens Nieuwjaar uit om het mooiste feest van het jaar te vieren bij Van der Valk Hotel Gent. Tijdens de Nieuwjaarsdagen geniet u bij Van der Valk Hotel Gent van gezelligheid, gastvrijheid en culinaire verrassingen samen met familie, vrienden of romantisch met z’n tweeën.

Heeft u zin om weg te gaan met Nieuwjaar dit jaar? Bij Van der Valk Hotel Gent hebben wij speciaal voor u complete en verzorgde Nieuwjaarsarrangementen samengesteld om met uw geliefden te kunnen genieten van een spetterend Oud & Nieuw. Volledig verzorgde arrangementen met heerlijk eten, lekkere drankjes en fijne live muziek! Komt u ook op Oudejaarsavond met ons vieren? Bij binnenkomst in het hotel beleeft u meteen een feestelijke sfeer die u verdient met een lekker welkomsdrankje!

Op deze pagina vindt u al de feestelijke Nieuwjaarsactiviteiten en Nieuwjaarsarrangementen die wij aanbieden. Wij bieden Nieuwjaarsarrangementen aan voor op Nieuwjaarsavond. Met een nieuwjaarsarrangement geniet u van een overnachting in één van onze stijlvolle kamers. Boek bijvoorbeeld een heerlijk Nieuwjaarsarrangement inclusief Nieuwjaarsontbijt en Nieuwsjaarsdiner of schuif gezellig met uw hele familie aan tafel voor onze Nieuwjaarsbrunch. Wij bieden ook een smaakvol en uitgebreid Nieuwjaarsbuffet aan op de eerste verdieping met live muziek. Een heerlijk 5-gangen Nieuwjaarsdiner inclusief bijpassende wijnen staat ook voor u klaar in ons restaurant Cocotte. 

Bovendien kunt u dit jaar voor het eerst Oud & Nieuw vieren in onze skybar Mr. Sato! Wij bieden onderhande ook een Nieuwjaarsarrangement Mr. Sato aan. Dit bestaat ook  uit in een overnachting in onze prachtige kamers, een uitgebreid ontbijtbuffet en in avond kan je genieten heerlijk Aziatisch 5-gangen diner met drankarrangementen en live dj!

Tijdens het aftellen om 12 u 's nachts krijgt u van ons een glaasje champagne bij beide Nieuwsjaarsarrangementen om direct het nieuwe jaar goed te starten met op de achtergrond fantastisch vuurwerk!

Heeft u ook nu al zoveel zin in Nieuwjaar met Van der Valk Gent? Wij wel en wij staan klaar om al uw eindjaarswensen te vervullen.

Cadeautip
Bent nu nog op zoek naar het ultieme Nieuwjaarscadeau? Bestel dan een Van der Valk Giftcard! 

Klik hier voor meer informatie

Nieuwjaarsarrangement Restaurant Cocotte volzet.
Nieuwjaarsarrangement Mr. Sato volzet.