Kerstontbijt bij Van der Valk Hotel Gent

De gezelligste dagen staan weer voor de deur en we kunnen eindelijk weer van de feestdagen gaan genieten met onze geliefden. Daarnaast is het ook nog eens onze eerste kerst, en daarom wordt deze kerstviering extra speciaal!

Op 25 december kunt u komen brunchen van 12:30 uur tot 15:30 uur. De prijs voor de brunch is €62,50 inclusief dranken*, voor kinderen is het €29 van 4 t/m 12 jaar. Tijdens de brunch zal ook de kerstman een bezoekje komen brengen!

*inclusief bier, huiswijn, fris, thee, koffie en water

Op 26 december kunt u komen genieten van een heerlijk uitgebreid kerstontbijt. Het ontbijt zal plaatsvinden van 07:00 uur tot 13:00 uur in Restaurant Cocotte. De prijs is €27,50 per persoon inclusief dranken** en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar slechts €15 per persoon.

**inclusief cava, koffie, thee, water en fruitsappen

Reserveren*:
25 december VOLZET

Kerstontbijt 26 december

*voor de brunch en het kerstontbijt dient vooraf betaald te worden. Indien u niet kunt komen vanwege overmacht en wenst te annuleren dan krijgt u een voucher met dezelfde waarde als het door u uitgegeven bedrag. Deze voucher kunt u enkel besteden aan een andere brunch/ontbijt in ons hotel.