VIER KERST BIJ VAN DER VALK HOTEL GENT

Graag nodigen wij u deze kerst uit om het mooiste feest van het jaar te vieren bij Van der Valk Hotel Gent. Tijdens de kerstdagen geniet u bij Van der Valk Hotel Gent van gezelligheid, gastvrijheid en culinaire verrassingen samen met familie, vrienden of romantisch met z’n tweeën.

Heeft u zin om weg te gaan met Kerst dit jaar? Bij Van der Valk Hotel Gent hebben wij speciaal voor u complete en verzorgde Kerstarrangementen samengesteld om met uw geliefden te kunnen genieten van een vrolijk Kerstfeest. Volledig verzorgde arrangementen met heerlijk eten, lekkere drankjes en toffe live muziek! Komt u ook Kerstavond met ons vieren? Bij binnenkomst in het hotel beleeft u meteen sfeer die u verdient!

Op deze pagina vindt u al de feestelijke Kerstactiviteiten en Kerstarrangementen die wij aanbieden. Wij bieden zowel Kerstarrangementen als losse brunches en diners aan voor op Kerstavond en eerste Kerstdag. Boek bijvoorbeeld een heerlijk Kerstarrangement inclusief Kerstontbijt en Kerstdiner of schuif gezellig met uw hele familie aan tafel voor onze Kerstbrunch. Wij bieden ook een smaakvol Kerstbuffet op de eerste verdieping met live muziek. Een heerlijk 4-gangen Kerstdiner inclusief drankenarrangementen met live muziek staat ook voor u klaar in onze restaurant Cocotte.

Last but not least, bieden wij een Mr. Sato arrangement aan! Een heerlijk 4-gangen diner met drankarrangementen en live dj! 

Heeft u ook nu al zoveel zin in Kerst met Van der Valk Gent? Wij wel en wij staan klaar om al uw Kerstwensen te vervullen.

Cadeautip
Bent nu nog op zoek naar het ultieme kerstcadeau? Bestel dan een Van der Valk Giftcard!

Klik hier voor meer informatie